Logo, Oslo fysikalske aromaterapi
Hegdehaugsveien 36 C • 0352 Oslo • Tlf. 99 26 54 35 • paasche@oslofysikalske.no
Massasje massasje

Vi holder åpent mandag-fredag 09.00 - 21.00

 

 

Behandlinger

Fysikalsk aromaterapi

Fysikalsk Aromaterapi er en kombinasjonsbehandling bestående av soneterapi, akupressur, klassisk massasje og naturmedisinsk aromaterapi.
Terapiformen er en holistisk, kompletterende og terapeutisk fin behandlingsform, som blir mer og mer etterspurt til forebyggende helsearbeid.

Terapeutens behandling roer kroppen ned, slik at kroppens naturlige helningsprosesser settes i gang.
Terapiformen gir økt velvære, trivsel og livskvalitet, for de aller fleste i ulike livssituasjoner.


Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er en bioholografisk (selvhelbredende) metode som bygger på kunnskapen om hvordan kroppens deler og organer gjenspeiler seg i soner under føttene. Ved å behandle disse sonene etter ulike systemer stimuleres kroppen til å bedre balanse og helbredelse.

Fotsoneterapi er trykk- og massasjebehandling på reflekssoner under føttene. Reflekssonene på føttene har forbindelse med hele kroppen, og påvirker alle kroppens organer og deler. Behandlingen virker utrensende, stimulerende og harmoniserende, og kan hjelpe mot flere typer plager.


Klassisk massasje

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva klienten ønsker og hva massøren har spesialisert seg på.

Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene.